eksamensoppgaver

AA6516 Matematikk 2MX Privatister 03.05.2005

Bilde fra oppgaven Fra denne oppgaven
Eksamensoppgaven:
Eksamenssettet AA6516 Matematikk 2MX Privatister 03.05.2005
Løsningsforslaget:
Løsningsforslaget AA6516 Matematikk 2MX Privatister 03.05.2005

Eksamensoppgaven, løsningsforslaget og eventuelt tilhørende dynamiske filer, kan du laste ned fra menyen ovenfor. Dersom du vil ha beskjed med en gang nye eksamensoppgaver, løsningsforslag og artikler blir publisert, kan du bruke RSS Feedet jeg har satt opp.

Filformatene

Det er viktig at du merker deg at både eksamensoppgaven og løsningsforslaget er publisert i pdf-format. Dersom du ikke har en pdf-leser, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader helt gratis.

Kommenter

Eposten din vil ikke bli publisert sammen med kommentaren.

Feltet støtter tex-kode, så dersom du har funnet feil eller vil kommentere en av oppgavene, er du hjertlig velkommen til å bruke matematiske symboler.

[tex]\frac{3}{4} \cdot \pi[/tex]

Koden ovenfor produserer

matematisk symboler

Kommentarer(2)

  • simen
  • 21.05.2009 13:21

Er ikke enig med løsningsforslaget i 2 D. Her vil jeg tro man skal løse det med optimering. altså finne en funksjon for arealet av tversnittet til lekteren som passer under funksjonen til undersida av brua og finne toppunktet til denne funksjonen... det er jo ikke oppgitt noe med sikkerhetsmarginer eller at lekteren fortsatt vil være 5,5 meter over vannet, noe som vil være usannsynlig selv i en reell situasjon..

  • Hallo
  • 19.05.2009 14:28

Tror det er noen feil i dette løsningsforslaget
I oppgave 1 a) II og 1 e) II.

Hjemmeside

Med videoguidene på hjemmeside lærer du å lage hjemmeside. Hjemmesiden kan kodes med HTML, CSS og PHP eller lages med et CMS.

Webhotell

For å lage hjemmeside, trenger du lagringsplass og domene. Her kan du sammenligne og lese tester av webhotell.

Tjene penger på nett

Når du har et webhotell og en hjemmeside, så er det på tide å markedsføre og utføre SEO på websiden for å tjene penger på nett.