eksamensoppgaver

AA6524 Matematikk 3MX Elever 07.06.2004

Bilde fra oppgaven Fra denne oppgaven
Eksamensoppgaven:
Eksamenssettet AA6524 Matematikk 3MX Elever 07.06.2004
Løsningsforslaget:
Løsningsforslaget AA6524 Matematikk 3MX Elever 07.06.2004
Dynamiske filer:

Eksamensoppgaven, løsningsforslaget og eventuelt tilhørende dynamiske filer, kan du laste ned fra menyen ovenfor. Dersom du vil ha beskjed med en gang nye eksamensoppgaver, løsningsforslag og artikler blir publisert, kan du bruke RSS Feedet jeg har satt opp.

Filformatene

Det er viktig at du merker deg at både eksamensoppgaven og løsningsforslaget er publisert i pdf-format. Dersom du ikke har en pdf-leser, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader helt gratis.

Dynamiske filer til løsningsforslaget

Dette løsningsforslaget har dynamiske filer. Disse er laget i Geogebra. Geogebra er et gratis og svært nyttig dynamisk verktøy, som for mitt vedkommende har vist seg å være ekstremt fordelaktig når jeg har ønsket et visuelt bilde av oppgaven. Programmet har dessuten norsk språkstøtte.

Det er også verdt å nevne at jeg har endel videoguider liggende ute. Disse finner du under guider.

Kommenter

Eposten din vil ikke bli publisert sammen med kommentaren.

Feltet støtter tex-kode, så dersom du har funnet feil eller vil kommentere en av oppgavene, er du hjertlig velkommen til å bruke matematiske symboler.

[tex]\frac{3}{4} \cdot \pi[/tex]

Koden ovenfor produserer

matematisk symboler

Hjemmeside

Med videoguidene på hjemmeside lærer du å lage hjemmeside. Hjemmesiden kan kodes med HTML, CSS og PHP eller lages med et CMS.

Webhotell

For å lage hjemmeside, trenger du lagringsplass og domene. Her kan du sammenligne og lese tester av webhotell.

Tjene penger på nett

Når du har et webhotell og en hjemmeside, så er det på tide å markedsføre og utføre SEO på websiden for å tjene penger på nett.