eksamensoppgaver

Tiggerbrev

Tiggende mann

Frykt ikke – jeg skal ikke be om penger!

Hei,
Har du nytte av eksamensoppgavene med løsningsforslag, guidene eller artiklene her på eksamensoppgaver.org? Hvis ja, så vil jeg gjerne spørre deg om én aldri så liten tjeneste.

Spre ordet om eksamensoppgaver.org

Kanskje du har en egen blogg eller et eget nettsted? Jeg setter i såfall enormt stor pris på det, dersom du deler denne kilden med leserne dine. Hvis det er noen matematikkelskere blant dem, så vil de nok sette pris på å få vite om denne ressursen.

Spre ordet via din blogg eller nettside

Her er en link du kan bruke på ditt nettsted – skriv gjerne ord om hva du synes om nettstedet også!

Spre ordet via et relevant forum

Dersom du ikke har et eget nettsted, men henger på et forum, der det kan være relevant å tipse andre om nettstedet, så kan du bruke denne koden for å linke hit.

Fortell klassekameratene dine om eksamensoppgaver.org

Det er også fantastisk, dersom du forteller klassekameratene dine om nettstedet.

Deling via internett er gjort enklere

Jeg har også lagt inn en ny knapp. Med denne knappen, som ligger helt nederst på nettsiden, kan du dele artikler, løsningsforslag og så videre via epost og andre sosiale nettverk – raskt og enkelt.

For å sende epost og tipse en venn, klikker du bare på epost-ikonet nederst på siden. Du vil da få opp en boks, hvor du skriver inn din og den du vil tipse sin epost-adresse. Du trenger ikke gi adressen til nettstedet i eposten, for det skjer automatisk.

Dersom du vil dele noe på et av de sosiale nettverkene på internett, setter du musepekeren over Del-knappen nederst på siden. Du får da opp en boks, hvor de mest kjente delingsnettverkene vil være mulig å klikke på. Hvis du ikke ser den, kan du klikke på mer, du vil da få opp mange, mange flere.

Men pass opp! Det er den siden du er på du deler, når du bruker knappen. Hvis du bruker knappen på denne siden, så vil du tipse folk om dette tiggerbrevet, og det er jo liten vits i. Gå gjerne til forsiden, eller én av de artiklene du liker best, før du deler.

Tusen takk for oppmerksomheten.

Hjemmeside

Med videoguidene på hjemmeside lærer du å lage hjemmeside. Hjemmesiden kan kodes med HTML, CSS og PHP eller lages med et CMS.

Webhotell

For å lage hjemmeside, trenger du lagringsplass og domene. Her kan du sammenligne og lese tester av webhotell.

Tjene penger på nett

Når du har et webhotell og en hjemmeside, så er det på tide å markedsføre og utføre SEO på websiden for å tjene penger på nett.